banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Gazi Ortaokulundan Kermes ve Sergi

 

06 Haziran 2024
Gazi  Ortaokulundan Kermes ve Sergi

 Gazi Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı sonunda teknoloji tasarım ve görsel sanatlar derslerinde öğrencilerin ortaya koyduğu eserleri içeren sergi ilçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve protokol üyelerinin katılımı ile açıldı.

Protokol üyeleri sergi ve eserler hakkında görsel sanatlar ve teknoloji tasarım öğretmenlerinden bilgi aldılar. Sergiyi gezen veli ve misafirler öğrencilerin ortaya koyduğu eserlere olan beğenilerini dile getirdiler.

Okul yararına düzenlenen kermese de katılan ilçe protokolü programı düzenleyen okul idaresine, okul aile birliğine, öğretmen, öğrenci ve velilere de teşekkür ederek öğle yemeğini birlikte yediler.

Ayrıca bu yıl bursluluk kazanan 23 öğrenciye geleneksel hale getirilen madalya töreninde öğrencilere madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir KİBAR takarak kendilerini tebrik etti.

Okul Müdürü Mustafa Metli: "2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında 'Gazi çalışıyor' parolasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ettik. Yalnız akademik alanda değil sporun birçok alanında ve kategorisinde ülke, il, bölge ve ilçe derceleri aldık,. Sanat ile ilgili yarışma ve etkinliklere katılıp başarılı sonuçlar elde ettik. Satranç,  akıl oyunları, matematik olimpiyatları, geleneksel çocuk oyunları gibi alanlarda bireysel ve takım bazında dereceler elde ettik. Dolu dolu bir yıl geçirdik. Şu an için resmi olmayan sonuçlara göre birçok öğrencimizin sınavla öğrenci alan okullarda başarılı sonuçlar elde edeceği bilgisine sahibiz. Biz Gazi Ortaokulunun yöneticileri, öğretmenleri ve öğrencileri olarak üzerimize düşeni yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Programımıza destek veren ve katılan herkese çok teşekkür ederim. " dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.