banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya’da direğe çarpan otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Konya’da kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarpan otomobil alev topuna döndü. 30 yaşındaki sürücü Hakan Hilal Tekin hayatını kaybetti, araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı. 

03 Haziran 2024
Konya’da direğe çarpan otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Konyada  gece saatlerinde feci bir kaza yaşandı. Ankara Caddesi Türk Yıldızları Parkı yakınlarında, havalimanı istikametine giden Hakan Hilal Tekin idaresindeki 42 ATR 112 plakalı otomobil sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak aydınlatma direğine çarptı.

OTOMOBİL ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Kazanın ardından otomobilde yangın çıktı. Yoldan geçen vatandaşlar 112’yi aradıktan sonra yardıma koştu, iki kişi alev topuna dönen araçtan çıkarıldı.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı sürücü Tekin ve yanında bulunan Muhammed Emin Karaoğlu ağır yaralı olarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

GENÇ SÜRÜCÜ ÖLDÜ

30 yaşındaki sürücü Hakan Hilal Tekin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakıma alınan Karaoğlu’nun ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Araçtaki yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Haber Dairesi muhabirinin ulaştığı görüntülerde, araçta zaman zaman patlamalarında yaşandığı yer alıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.