banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Acil kaçış rampası hayat kurtarıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesinde freni arızalanınca kontrolden çıkan kamyonun ‘acil kaçış rampası’na girmesi olası bir kazayı önledi. 

02 Haziran 2024
Seydişehir'de Acil kaçış rampası hayat kurtarıyor

Konya’nın Seydişehir ilçesine 10 kilometre kala freni arızalanınca kontrolden çıkan kamyon sürücüsü  aracını  ‘acil kaçış rampası’nı görünce  kamyonu ile rampaya girdi. Mıcıra saplanan kamyon dururken, olası bir kaza da önlenmiş oldu.
Sürücü  kaçış rampasının hem malını hem de hayatını kurtardığını söyleyerek, “Antalya’dan Konya’ya doğru geliyordum, Seydişehir yolunda iniş yaparken frenlerim bir anda boşaldı ve kaçacak bir yer aramaya başladım.

Devletimize Allah zeval vermesin, karşılıklı iki rampa yapmış ve rampaya girdim. Baya da kum vardı, arabayı yarıya kadar durdurdu.  Güzel bir rampa yapmışlar, bizim hayatımızı kurtardı. Hem malımızı kurtardı, hem benim hayatımı kurtardı” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.