banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de yaralı halde bulunan yavru yaban keçisi tedavi alındı.

Konya’nın Seydişehir ilçesinde bir çiftçi tarafından bulunan yavru yaban keçisi ,Milli Parklar görevlilerine teslim edildi. 

01 Haziran 2024
Seydişehir'de yaralı  halde   bulunan  yavru  yaban keçisi   tedavi alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, Seydişehir ilçesine Merkez İçeri kışla  mevkisin yaşandı.

Bölgede  çiftçi arazisinde çalışırken    ses  duydu  ve  sesin yavru bir yaban keçisi yavrusunun ayağından   yaralı  olduğunu fark edince   hemen keçiyi evine götürerek   koruma altına  aldı.

 

Daha sonra Milli Parklar Şefliği’ne haber verildi. Milli Parklar Şefliği ekipleri, yerleşim bölgeye  giderek yavru yaban keçisini teslim alırken, yapılan kontrolde yavru keçinin yaralı olduğunu belirledi.

Yaban Keçisi yavrusu ekiplerimizce ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavisi yapılmak üzere Konya Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesine sevk edildi. Tedavisinin ardından doğal yaşamına tekrar bırakılacaktır. Görevliler, duyarlı vatandaşa ise teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.