banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ekrem Coşkun Döner Seydişehir Çevre yoluna yeni şubesi hizmete açıldı

Türkiye’nin önde gelen yemek markası Ekrem Coşkun Döner Seydişehir Antalya yolu Marangozlar kavşağı karşında üreten kadınlar pazarı Şubesi hizmete açıldı. 

01 Haziran 2024
Ekrem Coşkun Döner  Seydişehir  Çevre   yoluna  yeni  şubesi hizmete açıldı

Lezzet ve Güvenin Buluştuğu Bir Yeni Durağa Hoş Geldiniz: Ekrem Coşkun Döner Üreten Kadınlar Pazarı Şubesi!


Uzun yıllardır sizlere lezzet ve güvenin bir arada sunulduğu hizmetler sunan firmamız, şimdi sizlere bir yeniliği duyurmaktan büyük mutluluk duyar.

Yılların deneyimi ve tecrübesiyle hareket eden Ekrem Coşkun Döner, şimdi Üreten Kadınlar Pazarı'nda da hizmetinizde! 

Sadece lezzet değil, aynı zamanda güven de bizim için çok önemlidir. Tüm ürünlerimiz, hijyen standartlarına uygun olarak hazırlanmakta ve sizlere en sağlıklı şekilde sunulmaktadır. Müşterilerimizin güvenini kazanmak ve korumak, bizim için öncelikli bir hedeftir.

Yeni yerimizde, siz değerli müşterilerimizi bekliyor! Sizleri, kaliteli ve lezzetli döner deneyimi yaşatmaya davet ediyoruz.

Biz Ekrem Coşkun Döner ailesi olarak, sizlere her zaman en iyisini sunma sözü veriyoruz. Sizleri, Üreten Kadınlar Pazarı'ndaki yeni şubemize bekliyoruz.

Adres
Antalya çevre yolu
Marangozlar sanayii karşısı
Üreten Kadınlar  Pazarı yanı
SEYDİŞEHİR

Gel al iletişim: +90 505 706 35 10

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.