banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de Hava sıcaklıkları 10 derece birden artacak

Yağmurlu günler geride kalıyor, Haziran ayı yaz sıcağıyla geliyor. Meteoroloji, Seydişehir'de sıcaklıkların 6 ila 10 derece arasında artacağını duyurdu. Verilerde 1 hafta süreyle yağış görünmüyor. 

01 Haziran 2024
Seydişehir'de  Hava sıcaklıkları 10 derece birden artacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, merakla beklenen önümüzdeki günlere dair hava durumu tahminlerini yeniledi. Haritalarda yağmurun yerini güneş aldı.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; ay boyunca ülkemizi etkileyen yağışlı ve serin havanın yurdumuzu terk ederek yerini sıcak ve yağışsız bir havaya bırakacağı tahmin ediliyor.

Mevsim normalleri civarında ve yer yer altında seyreden hava sıcaklıklarının, hafta sonunda başlayarak artacağı, hafta ortasına kadar 6 ila 10 derece arasında mevsim normalleri üzerine çıkması bekleniyor.

Seydişehirde önümüzdeki 5 gün içinde sıcaklıklar 32 dereceye kadar çıkabilir.

Yüksek seyreden hava sıcaklıkları nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılar ve çocuklar başta olmak üzere vatandaşların günün en sıcak saatleri olan 11 ile 16 saatleri arasında açık alanda bulunmamaları isteniyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.