banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR’DE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI ORTAK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Konya Seydişehir İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 Yaş Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler için yılsonu etkinliği düzenlendi. 

30 Mayıs 2024
SEYDİŞEHİR’DE 4-6 YAŞ KUR’AN KURSLARI ORTAK ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRDİ

Şaban Cengiz Kültür Merkezinde gerçekleşen programda İstiklal Marşı’nı müteakip minik öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim’den ayet ve sureler okundu. İlçe Müftüsü Adem Bebek konuşmasında; “Başkanlığımız 4-6 yaş grubundaki çocuklarımızın yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimi ve dinimizin temel bilgilerini erken dönemde öğrenmelerini çok önemsiyor. Çocuklarımızın hayırlı bireyler olarak yetişmeleri için onların ruh ve gönül dünyalarına milli ve dini değerlerimizin erken dönemde nakşedilmesi gerekir. 4-6 yaş Kur’an kurslarında çocuklarımız, Kur’an-ı Kerim’i okumayı, temel dini bilgileri ve iyi bir bireyde bulunması gereken erdemleri uygulamalı bir şekilde öğrenme fırsatı bulmaktadırlar. Çocuklarını gönderen ailelerde memnuniyet oluşmakta ve devam eden yıllarda diğer çocuklarını da bu kurslarımıza göndermektedirler. Çocuklarımıza ömür boyu sağlık ve başarı dileklerimi sunar, aileleri için hayırlı evlatlar, Vatanımız ve Milletimiz için hayırlı bireyler olmalarını Rabb’imizden niyaz eder, emeği geçen tüm öğreticilerimize ve personelimize teşekkür ederim” dedi.

Akabinde, her Kur’an Kursu sınıflar halinde hazırladıkları sunumlarını gerçekleştirdi. Öğrencilerin sunumları izleyenler tarafından büyük beğeni ve alkış topladı.

Kapanış bölümünde konuşan İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, 4-6 yaş Kur’an kurslarının çocuklarımızın manevi gelişiminde çok büyük bir fonksiyona sahip olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğrencilere belge takdimi ile son bulan programa, İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkan Vekili Kamil Çağdaş Altıntop, İlçe Müftüsü Adem Bebek, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Yavuz Ünüvar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar ve öğrencilerin aileleri katıldılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.