banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Mahmud Es’ad Şeydişehri paneli yapıldı.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün Kuruluşunun 177. Yılı münasebetiyle Şaban Cengiz Kültür Merkezinde düzenlenen ‘’Mahmud Es’ad Şeydişehri'nin Hayatı, İlmi, Kişiliği, Devlet Adamlığı ve Eserleri’’ adlı panel yapıldı. 

21 Mayıs 2024
Mahmud Es’ad Şeydişehri paneli  yapıldı.

Tapu Kadastro Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yılı nedeniyle düzenlenen Mahmut Esat Seydişehri'nin Hayatı, Devlet Adamlığı ve Eserleri paneli  yapıldı.

Şaban Cengiz  Kültür Merkezindeki panelde  Konuşmacı olarak  Tarihçi Yazar Ercan Arslan, Araştırmacı Yazar Bahaddin Karakuş ve Şair Yazar Vural Kaya katıldı.

Panelde Seydişehir Kaymakamı  Cevdet Bakkal  Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, İlçe Protokolü, Mahmut Esat Anadolu Lisesi ve Seyyid Harun Anadolu Lisesi öğrencileri  katıldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.