banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

KONYA POLİSİNDEN FETÖ’YE EŞ ZAMANLI OPERASYON

 

21 Mayıs 2024
KONYA POLİSİNDEN FETÖ’YE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Konya KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince FETÖ/PYD Silahlı Terör Örgütü ile bağlantısı bulunan 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı, yapılan çalışmalar neticesinde 2012-2013 yıllarında kamu kurumları personel alımlarına yönelik örgüt üyelerini yerleştirmek için usulsüzlük yapan FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü üyelerini tespit etti.

5 ŞÜPHELİ YAKALANDI

KOM Başkanlığı koordinesinde Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Kodlama, mahrem imamlarla irtibat, beyan ve benzeri suçlara karıştığı tespit edilen 5 şüpheliye eş zamanlı operasyon düzenlendi.  Gerçekleşen başarılı operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Kom Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheliler işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.