banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı

Seydişehir'de Nuri Doğan Turizme organizasyonuyla hac farizasını yerine getirmek üzere Seydişehir'den kutsal topraklara giden 27 hacı adayı, dualarla uğurlandı. 

20 Mayıs 2024
Seydişehir'de hac kafilesi kutsal topraklara dualarla uğurlandı

Şehit Ahmet Erol  Camisinde hacı adaylarını uğurlama töreni düzenlendi. Törende  Nuri Doğan Turizm Seydişehir Temsilcisi Husameddin Günay  yaptığı duanın ardından hacı adayları kutsal topraklara yola çıktı.

Nuri Doğan Turizm organizasyonuyla Seydişehir'den bu yıl kutsal topraklara  27 hacı adayının uğurlandığını kaydetti.

Hac ibadetlerinin hayırlı mübarek olması dileğinde bulunan Günay  "Allah'ın izniyle, Peygamber Efendimizin doğup büyüdüğü mübarek topraklara, kıblemize, Kabemize, kutlu bir yolculuk yapacaksınız O mübarek havayı teneffüs edeceksiniz, en güzel namazları kılacaksınız. Birçok kişi gitmek istediği halde çeşitli nedenlerden dolayı kutsal topraklara gidemiyor. Oraya arınmaya gidiyorsunuz. Buna şükredin. Kutsal toprakların değerini bilin ve yaşayın. Ülkemizin birliği ve dirliği için, bizler için dualarınızı eksik etmeyin. Hayırlı yolculuklar diliyorum." dedi.


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.