BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i kabul etti. Basına kapalı yapılan görüşme, 1 saat 35 dakika sürdü. 

02 Mayıs 2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özel'i kabul etti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi. 1 saat 35 dakika süren görüşme sonrası CHP lideri Özgür Özel, herhangi bir açıklama yapmadan aracına binerek AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı.
Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i AK Parti Genel Merkezi'nde kabul etti. Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi önünde AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş tarafından karşılandı. Özel, ardından genel merkeze geçti. Erdoğan ve Özel'in görüşmesi saat 16.07’de başladı. Görüşmede Erdoğan’a AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Özel’e ise CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan eşlik etti. 

GÖRÜŞME 1 SAAT 35 DAKİKA SÜRDÜ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, AK Parti Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi. Görüşme 1 saat 35 dakika sürdü. Görüşmenin ardından Özgür Özel, AK Parti Genel Merkezi'nden ayrıldı. Özgür Özel, çıkışta kendisini bekleyen basın mensuplarına açıklama yapmadı. AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Özgür Özel'e aracına kadar eşlik etti. Özgür Özel, görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'ne geçti. Özel'in, burada kurmaylarıyla görüşmeyi değerlendireceği belirtildi.

Haberin Devamı
Konya satılmayan hacizli araçlar neredeyse yok pahasına satılıyor (bir göz atın)
Araba | Arama Reklamları
Elveda Cep Telefonu, Merhaba VoIP (Çoğu Kişinin Neden VoIP'ye Geçtiğini Öğrenin)
VoIP | Arama Ağı Reklamları
  by Taboola
ELE ALINAN KONULAR

Erdoğan ve Özel görüşmesinde; yeni anayasa, ekonomi, emekli maaşları, belediyelere ait borçlar, atanamayan öğretmenler, milletvekilliği düşürülen Can Atalay’ın durumu, Gezi Parkı davası gibi konularının ele alındığı öğrenildi.  

Öte yandan CNN TÜRK Muhabiri Arda Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özgür Özel'i koridorda karşıladığını aktardı.

8 YIL SONRA İLK GÖRÜŞME

İki partinin liderlerini 8 yıl aradan sonra bir araya getiren randevuda, kulislere göre Erdoğan’ın ağırlıklı gündeminde yeni anayasa başlığı öne çıkarken, Özel’in ise anayasa dışında borçları nedeniyle sıkıntı yaşayan yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının arttırılması, belediyelerin merkezi yönetimden onay bekleyen kritik projeleri, hayat pahalılığı ve emekli aylıkları, atanamayan öğretmenler, kamuda işe girişlerdeki mülakatlar, Gezi tutukluları gibi kalabalık bir dosyayla görüşmeye geldiği belirtiliyor.

Özel’in Taksim çevresindeki 1 Mayıs kutlamalarında yaşananları da önemli bir başlık olarak dosyasına eklediği vurgulanırken, CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Hürriyet’e, “Taksim’in engellenmesini de muhtemeldir ki Genel Başkanımız gündeme getirecektir. Hiç olmazsa bundan sonra, 1 Mayıs’ın Taksim’de olması gerektiği gibi kutlanması önemli” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.