banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

LPG'ye indirim geliyor

LPG'ye indirim geliyor: Otogaz'da rakamlar sil baştan değişiyor: LPG fiyatları kaç TL olacak? 

01 Mayıs 2024
LPG'ye indirim geliyor

Brent petrol ve dolar kurunda yaşanan gelişmeler akaryakıt fiyatları iç piyasada doğrudan etkilmeye devam ediyor. Milyonlarca araç kullanıcısına otogaz müjdesi geldi. Sektör kaynaklarından elde edilen bilgiye göre LPG'ye dev indirim geliyor.

Sektör kaynaklarının aktardığı bilgiye göre 3 Mayıs 2024 Cuma günü LPG'ye indirim gelecek. Peki motorin (LPG) fiyatlarına kaç TL indirim gelecek? Uzun süredir zam ve indirim haberinin gelmediği akaryakıt fiyatlarına gelen indirim haberi vatandaşları memnun etti. Peki akaryakıt fiyatlarına kaç TL indirim gelecek?

3 MAYIS LPG'YE (OTOGAZ) KAÇ TL İNDİRİM GELECEK?

Jeopolitik gerilimlerin azalmasıyla birlikte rahatlayan piyasaya can suyu geldi. Sektör kaynakları geçtiğimiz hafta motorin fiyatına gelen 1.17 kuruşluk indirimden sonra bir müjde de LPG için verdi. Aktarılan bilgiye göre LPG'ye 3 Mayıs gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 64 kuruş indirim gelecek.

BENZİN VE MOTORİNE ZAM İNDİRİM HABERİ VAR MI?

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına 1.17 kuruşluk bir indirim yansımıştı. Bu indirimle birlikte 41 TL seviyelerine gerileyen motorin fiyatlarına şimdilik bir zam veya indirim haberi yok.

Uzun süredir sessizliğini koruyan benzin fiyatlarına belli bir süre daha zam veya indirim haberi gözükmüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.