banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Adana Boşanma Avukatı

Adana Boşanma Avukatı 

23 Şubat 2023
Adana Boşanma Avukatı

Evlilikler, şu ya da bu sebeple bazen bitme aşamasına gelebiliyor. Adana'da yaşayan yurttaşlar, Adana boşanma avukatı hizmetiyle boşanma sürecini olabilecek en az stresle geçebiliyorlar. Bu, boşanan kişiler açısından oldukça büyük öneme sahiptir. Buna ek olarak profesyonel boşanma avukatı, müvekkilinin hak kaybı yaşamasına izin vermiyor.

Güvenilir Adana Boşanma Avukatı

Adana boşanma avukatı, bu türden davalara çok fazla girmiş olduğundan mevzuata hakimdir. Çok fazla emsal dava bilir, bu işleri kolaylaştırır. Bu sayede, prosedürleri kısa sürede ve doğru bir şekilde tamamlar. Müvekkili adına, tüm ayrıntılarla ilgilenir. Boşanmanın anlaşmalı olması her iki taraf için de en iyisidir. Ancak, bazen bu mümkün olmaz.

Boşanma Avukatı Neden Önemlidir?

Boşanma davaları ikiye ayrılır;

  • Anlaşmalı boşanma 
  • Çekişmeli boşanma

Anlaşmalı boşanma, adından anlaşılacağı gibi, erkek ve kadının belirli koşullarda anlaşarak boşanmayı gerçekleştirdiği davalardır. Bu davalar için de birer avukatın hazır bulunması gereklidir. Böylece, ne kadın ne de erkek hak kaybı yaşamazlar.

Önemli olan da budur. Bununla beraber, avukatları esas zorlayan çekişmeli boşanma davalarıdır. Ancak, alanında uzman avukat, müvekkilini süreç konusunda bilgilendirir. Neyle karşılaşacaklarını ve davanın nasıl ilerleyeceğini anlatır.

Boşanmak İstiyorum Ne Yapmam Lazım?

Boşanmak isteyen ama ne yapacağını bilmeyenler, ilk olarak bu konuda deneyim sahibi olan Hukuk Bürosu ile temasa geçebilirler. Her boşanma davası benzer görünse de davalar, birbirinden farklıdır. İşte, bu farklılık, ancak işinde uzman bir avukat tarafından ayrıntılara bakarak tespit edilebilir.

Adana boşanma avukatları, bilgi almak amacıyla gelen kişileri, doğru bir şekilde yönlendiriyorlar. Eğer, gelen kişi, avukatla yola çıkmak isterse, o zaman koşullar görüşülüyor.

Adana Boşanma Avukatları Ücretleri

Davaların ne kadar çetrefilli olduğu, süre üzerinde etkilidir. Süre uzadıkça, avukatın harcayacağı mesai de uzar. Buna göre, avukatın talep edecegi ücret de artar. Söz gelimi anlaşmalı davalar, avukat için daha kolaydır, ancak şartın karşılanması gerekir.

Anlaşmalı boşanma için çiftin en az bir yıl evli kalmış olması gerekir. Çekişmeli davalar ise daha zordur. Bu sebeple, avukatın ne kadar ücret talep edeceği hususu, avukatla yüz yüze görüşülmesi gereken bir konudur.

Adana En İyi Boşanma Avukatı

Avukat, tarafları mutlaka anlaşarak boşanmaya ikna eder. Mahkeme tarihinden önce bir iki defa yapılan görüşmelerden olumlu sonuç çıkmazsa, mahkeme günü yaklaştıkça, görüşmeler sıklaşır. Boşanma davalarının yarıya yakını, mahkeme aşamasından evvel anlaşmayla neticelenir.

Ancak, bu avukatın serin kanlı ve profesyonel çabasıyla mümkün olur. Bununla beraber, tüm çabalara karşın anlaşma sağlanamazsa, avukat yine de müvekkili adına en iyisini elde eder. Evlilik birliği bozulduğunda, insanlar haklı olarak bu sürecin bir an önce bitmesini isterler. Aynı zamanda hak kaybı yaşamak istemezler. İşte iyi bir boşanma avukatı, bu iki unsuru da gözetir.

banner201

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.