banner176

banner174

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Depremde AK Partili vekil ve İYİ Partili isim vefat etti

Depremde enkaz altında kalan AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş'tan acı haber geldi. Taş'ın cenazesi enkaz altından çıkarıldı. 

07 Şubat 2023
Depremde AK Partili vekil ve İYİ Partili isim vefat etti

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş ve ailesi deprem sonrası enkaz altında kalmıştı. Gelen son dakika haberine göre Yakup Taş vefat etti.

Taş'ın, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Gaziantep, Adana, Hatay, Malatya, Diyarbakır, Adıyaman, Osmaniye, Şanlıurfa, Elazığ, Kilis başta olmak üzere birçok ili etkileyen depremde, Adıyaman'da 9 katlı bir apartmanın altında kaldığı ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURULDU

Yakup Taş'ın Twitter hesabından, "Vekilimiz Yakup Taş ailesi bir cok hemşehrimiz gibi deprem nedeniyle enkaz altındadır. Dualariniza vekilimiz ve ailesini de katar mısınız...." paylaşımı yapıldı.

Taş, depremden bir gün önce Tut ilçesinde AK Parti Tut İlçe Başkanı Ali Korkmaz'ın babasının cenaze törenine katılmıştı.

CENAZESİ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Gelen son dakika haberine göre AK Parti Milletvekili Yakup Taş'ın enkaz altından cenazesi çıkarıldı. 

Öte yandan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman'ın Hatay'daki abisi, ablası ve onların eşleri ile çocuklarının göçük altında olduğu belirtildi.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir'in yakınlarının Hatay'da, CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat'ın yakınlarının ise Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında olduğu öğrenildi.

AKŞENER'DEN AK PARTİLİ VEKİL İÇİN TAZİYE MESAJI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener vefat eden AK Parti Milletvekili için taziye mesajında bulundu:

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş’ın yaşadığımız büyük deprem felaketinde hayatını kaybettiğini üzüntüyle öğrendim.

Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun.

İYİ PARTİ ELBİSTAN İLÇE BAŞKANI DA VEFAT ETTİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Değerli dava arkadaşım, Kahramanmaraş Elbistan İlçe Başkanımız Serhat Özdemir’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim." dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.