banner176

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

banner174

Turkcell, Hepsiburada ve Trendyol'a rakip oluyor!

Turkcell e-ticaret sektörüne Turkcell Pasaj ismiyle girmeye hazırlanıyor. Turkcell'in pazara girmesiyle birlikte pazarın güçlü oyuncuları Trendyol, Hepsiburada ve N11'e rakip olmuş olacak. 

20 Aralık 2020
Turkcell, Hepsiburada ve Trendyol'a rakip oluyor!

Turkcell, e ticaret sitesi kurma kararı aldı. Şirket bu kapsamda, Turkcell Pasaj isimli elektronik pazar yeri platformunu kurduğunu açıkladı. Koronavirüs pandemisiyle genişleyen e-ticaret sektörünün yeni oyuncası Turkcell Pasaj bu proje ile trendyol, dolap, hepsiburada, n11 gibi alışveriş sitelerine rakip olacak. Son zamanlarda yaptığı kampanyalarla gündem olan trendyol ve hepsiburada alışveriş sitelerinin bu çıkışa nasıl bir tepki vereceği ise merak konusu oldu.


 Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, “Günümüzde online alışverişte en önemli sorun taklit, sahte ya da garantisiz ürün sorunu. Müşterilerimiz internet üzerinden alışveriş yaparken güvenecekleri bir platforma ve kaliteli ürünlere ihtiyaç duyuyor. Satılan ürünün kalitesi ve geniş ürün yelpazesinin yanı sıra satıcının güvenilirliği de en fazla dikkat edilen konu. Turkcell Pasaj’ı müşterilerimizin güvenle alışveriş yapmalarına imkan tanımak için kurduk. Turkcell Pasaj’ı tercih eden müşterilerimiz bundan böyle Türkiye’nin alanında en büyük elektronik tedarikçilerince sunulan binlerce ürüne Turkcell güvencesiyle hızla ve kolayca ulaşabilecek. Turkcell Pasaj, satış sonrası hizmetiyle de benzerleriyle arasında fark yaratacak bir platform olacak” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.