banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Zümrüt Apartmanı faciasından 132 saat sonra sağ çıktı Balkondan düşerek can verdi

Konya'daki Zümrüt Apartmanı faciasından 132 saat sonra sağ çıkmıştı! Muhammet Saltuk Kalem balkondan düşerek can verdi 

28 Ekim 2021
Zümrüt Apartmanı faciasından 132 saat sonra sağ çıktı Balkondan düşerek can verdi

Konya’da çöken ve 92 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı faciasında 132 saat sonra burnu bile kanamadan sağ olarak kurtulan zabıt katibi Muhammet Saltuk Kalem, Antalya’da geçirdiği epilepsi krizi sonucu otelin balkonundan düşerek can verdi

Konya’da 2004 yılında çöken ve 92 kişinin hayatını kaybettiği Zümrüt Apartmanı faciasından 132 saat sonra burnu bile kanamadan sağ olarak kurtulan zabıt katibi Muhammet Saltuk Kalem (32), eğitim için bulunduğu Antalya’da geçirdiği epilepsi krizi sonucu otelin balkonundan düşerek yaşamını yitirdi.

Konya Adliyesi Ceza Ön Büroda görevli zabıt katibi Muhammet Saltuk Kalem, Antalya Kundu’da bulunan ATGV Eğitim ve Sosyal Tesisleri'nde eğitim seminerine gitmişti. Muhammet Saltuk Kalem, akşam saatlerinde epilepsi nöbeti geçirerek balkondan düştü. Kalem, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kalem, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Muhammet Saltuk Kalem'in yanında bulunan eşi Elif Kalem'in de Konya Bölge Adliye Mahkemesi'nde görev yaptığı öğrenildi. Kalem'in cenazesi Antalya'daki otopsi işlemlerinin ardından cenazesinin Konya'ya gönderileceği öğrenildi.

Öte yandan 2 Şubat 2004 tarihinde merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde Kurban Bayramı'nın ikinci günü akşamı 11 katlı Zümrüt Apartmanı aniden çökmüş 92 kişi hayatını kaybetmişti. Muhammet Saltuk Kalem, enkazda oluşan boşluğa sığınarak 132 saat sonra burnu bile kanamadan sağ olarak kurtarılmıştı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147