banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Zenginlere 250 bin liraya koronavirüs aşısı

Zenginlere 250 bin liraya koronavirüs aşısı 

14 Ocak 2021
Zenginlere 250 bin liraya koronavirüs aşısı

İngiltere’de yıllık üyelik ücreti 25 bin İngiliz poundu yani 250 bin TL olan Knightsbridge Circle isimli hizmet şirketi , üyelerine özel aşı tatili programı sunduğunu duyurdu.
İngiltere'nin saygın gazetelerinden Telegraph, corona virüsü salgınına karşı geliştirilen aşıya ulaşmak için yeni bir yöntem keşfetti. Gazeteye konuşan Knightsbridge Circle isimli hizmet şirketi yılda 25.000 İngiliz poundu yani yaklaşık 250.000 TL ödeyen üyelerini aşıya kolay erişilebilen ülkelere gönderdiğini duyurdu.

Resmi verilere ve kayıtlara göre corona virüsü salgını dünya çapında 92 milyondan fazla insana bulaşırken birçok zengin de aşıya erişmek için sınırları zorluyor.

İngiltere’nin çok okunan köklü gazetelerinden Telegraph da corona virüsü aşısına sahip olarak bu ölümcül hastalıktan kurtulmak isteyenlerin yüzbinlerce TL harcadığını gözler önüne serdi.

“LÜKS AŞI TATİLİ”

Merkezi İngiltere’de olan Knighstbridge Circle isimli bir concierge şirketi (kişisel hizmet şirketi) yıllık 25.000 İngiliz poundu (yaklaşık 250.000 TL) ödeyen üyelerini aşıya erişimin kolay olduğu ülkelere gönderdiğini duyurdu. Yıllık yüklü bir meblağ ödeyen üyelerin aşıya erişimin kolay olduğu Birleşik Arap Emirlikleri ve Hindistan’a özel olarak seyahat ettiğini duyurdu. Şirket üyelerinin yüzde 40’ının Birleşik Krallık’tan olduğunu aktarırken oluşumun kurucusu Stuart McNeill, bu süreç ile ilgili detayları verdi.

Müşteri profilinin geniş olduğunu ve üyelerin çoğunun birden fazla pasaportu olduğunu ve farklı ülkelerde evleri olduğunu vurgulayan McNeill, “Üyelerimize şu an aşı yapabildiğimizi söylemekten çok heyecanlıyız. Bütün mevcut üyelerimize bu seçeneği sunuyoruz. Biz şu an yeni lüks tatil ve aşı programının öncüleriyiz. Güneşli bir yerde villada birkaç hafta geçiriyorsunuz, aşı oluyorsunuz, sertifikanızı alıyorsunuz ve geri dönüyorsunuz. Müşterilerimizin çoğu Birleşik Arap Emirlikleri’ne iş için gittiği sırada aşı oldu” dedi.

McNeill, müşterilerin kaldıkları villada yüzme havuzu, özel bir şef ve temizlik çalışanları olduğunu da vurguladı.

DENİZ MANZARALI KONAKLAMA DAHİL

Müşterilerin son birkaç haftada Birleşik Arap Emirlikleri’nde Pfizer ve Sinopharm’ın aşısını olduğunu ve dozların arasında 21 günlük fark olması gerektiğini söyleyen McNeill, “Bugün Hindistan’da AstraZeneca ile de görüşmelerimiz olumlu geçti. Ama Hindistan ile Birleşik Krallık arasındaki vize süreci zor olduğu için Marakeş’te bir klinikle anlaşabiliriz” ifadesini kullandı.

Dubai’de bir aylık konaklamalı “lüks aşı tatilinin” fiyatının iki kişi için yaklaşık 40.000 İngiliz poundu (yaklaşık 400.000 TL) olduğunu söyleyen McNeill, “Bu fiyatın içinde Emirates Havayolları’nda first class seyahat, Jumeirah Beach’te deniz manzaralı konaklama ve aşı bulunuyor” dedi. Öte yandan henüz Knightsbridge Circle’ın 65 yaşın altındakilere aşı yapmadığını söylerken, “Etik anlayışımız var ve gerçekten ihtiyacı olanların aşı olmasını istiyoruz. Sadece üyelerimiz değil onların ebeveynleri ve dede-nineleri de aşı olabilir” dedi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147