BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yüksek Memnuniyet Oranı İle E-Ravza!

Yüksek Memnuniyet Oranı İle E-Ravza! 

09 Ağustos 2021
Yüksek Memnuniyet Oranı İle E-Ravza!

Ülkemiz için büyük bir guru kaynağı olan ve hac ve umre dönemlerinde çoğumuzun kesin tercih olarak bilinen E-Ravza, kendi içerisinde uzun bir geçmişe sahiptir. Kuruluş tarihi 1998 yılına dayanmaktadır ve o dönemlerde Necati Taştemir tarafından Medine-i Münevver’de ElafTaiba Hotel içerisinde kurulmuştur. Firma kendi çalışma prensiplerine ve ilkelerine uyumlu olarak da o dönemlerde dahi hep daha iyisini oluşturmak ve buna uygun şekilde ilerlemek amacı ile devamlılık sağlamıştır.

Zaten kurulduktan sonra aynı çizgisini bozmadan ilerleyen firma, gerçekten de bu kısımda büyük bir başarı elde etmiş ve Sudi Arabistan içerisinde farklı bölgelerde de hizmet vermeye başlamıştır. Ayrıca yurdumuz içerisine de ithalat yapan, bu kapsam da hep iyisine odaklı olarak devam ederken ülkemizde de belirli bölgelerde hizmet veren firma, oldukça başarılı adımlar atmaktadır. Aradığınızı bulabilmenizin yanında aynı zamanda da aradığınızı en uygun şekilde bulabilme imkanı da sunan firma, kendi kriterleri içerisinde müşterilerini düşünerek hareket etmekten yanadır. Bu davranış biçimi de aslında tam anlamıyla hacıların ve umrecilerin daha rahat şekilde sevdiklerini mutlu etmelerine yardımcı olmaktadır.

Ürün Çeşitliliğinin Adresi, E-Ravza!

Aradığınız her türlü ürünü rahatça bulabileceğiniz bir adres olan E-Ravza, hacı ve umrecilerin sevdiklerine istedikleri yiyeceklerden armağan olarak götürmek istedikleri, öncü bir firmadır. Çünkü yapı olarak hep en iyisine odaklı şekilde devamlılık sağlayan ve bu kapsamda da buna uygun adımlar atan firma, kuruyemiş çeşitleri içerisinde oldukça geniş bir kategori bulundurmaktadır. Bu da kuruyemiş için istediğinizden satın almanız ve istediğinizi en kaliteli şekilde bulabilmeniz için bir kolaylık olarak görülmektedir. Firma, genel olarak buna odaklı şekilde çalışırken, aynı zamanda da bunu uygun fiyatlarla sizlere sunmaktadır.

Kuruyemiş İçin E-Ravza!

Kuruyemişfiyatları için alacağınız her türlü çeşitte de bir uygunlukları söz konusudur. Çünkü firma, kendi içerisinde hem uygun hem de kaliteli içerikler barındırmayı kendine misyon edinmiş, müşterilerini memnun etmek kısmında da oldukça etkin şekilde kendini göstermiştir. Bu yüzden de zaten, ülkemiz içerisinde bu sektörde çalışan firmaların da örnek aldığı bir stile sahiptir.

Kaynak: https://www.e-ravza.com/kuruyemis

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.