banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

YouTube Keyfinize Kesintisiz Devam Edin

YouTube Keyfinize Kesintisiz Devam Edin 

25 Temmuz 2021
YouTube Keyfinize Kesintisiz Devam Edin

YouTube Vanced arka planda video oynatmaya izin veren ve hiçbir reklam olmadan video izleme imkanı sağlayan bir uygulamadır. Bu sayede Root’a gerek kalmadan sevilen videolar rahatlıkla izlenebilir, yepyeni videolar keşfedilebilir, sınırsız şekilde klip, müzik ve film keyfi yaşanabilir. İsteğe göre arka planda videolar oynatılmaya devam edilebilir ya da devre dışı bırakılabilir. 

 

Çevrim içi destekli YouTube Vanced APK uygulaması ile tüm reklamlar engellenilerek kaldırılabilir. Ayrıca videolar üzerinde zoom yapmak, uygulama temasını siyah, beyaz, gri gibi renklerle istenildiği gibi değiştirmek mümkündür. Ayrıca kullanıcı ayarları kendisine göre şekillendirebilir ve videolar için tekrarlamalar yapabilir. Bunlara ek olarak videoların çözünürlüğünü ve hızını yapılandırabilir. Android cihazların tümüyle uyumlu olan YouTube Vanced APK Tablet Adam üzerindeki linke tıklanarak indirilebilir ve kurulumun ardından sorunsuz bir şekilde kullanılmaya başlanabilir.

 

tabletadam.com üzerinden indirilebilecek olan YouTube Vanced kullanıcıların Google’ın standart YouTube uygulamasında olmayan gelişmiş özelliklerden yararlanmasına imkan sağlayan harika bir uygulamadır. Bu modda ekran kapalıyken ya da bir başka uygulama kullanılırken dahi reklamsız olarak videoların keyfini çıkarmak ve müzik dinlemek mümkündür.

 

YouTube Vanced videoları reklam olmadan izlemeyi sağlayan geliştirilmiş bir sürümdür. Kullanıcı arayüzü ve işlevleri YouTube API’sine dayalı olarak Google’ın standart YouTube uygulamasıyla uyumludur. Reklam engelleyici dahil edildiğinden videodan önce ya da video ortasında gösterilen reklamlar yer almaz. İstenilen arka planda oynatma ile ilişkilendirildiği için arka planda müzik dinlenebilir. Resim içi video modu sayesinde cep telefonunda diğer işlemler gerçekleştirilirken video izlenebilir. Video ekranın küçük bir bölümünü kaplayacak şekilde küçültülebilir. Orijinal Youtube uygulaması gibi videolar çevrimdışına kaydedilebilir. Uygulama herhangi bir erişim sorunu olmaksızın herhangi bir Android cihazda kullanılabilir. 

 

APK mobil uygulamaların dağıtımı ve kurulumu için Android işletim sistemi tarafından kullanılan paket dosya formatıdır. Tıpkı Windows (PC) sistemlerinin yazılım yüklemek için bir .exe dosyası kullanması gibi Android de aynısını yapar. 

 

YouTube uygulamasının alternatif bir versiyonu olan YouTube Vanced YouTube ile birebir aynı özelliklere sahiptir. Uygulamanın kullanılabilmesi için orijinal Youtube uygulamasının kaldırılması gerekmez. 

 

 

YouTube Vanced APK İndirin!

 

2019 yılının Temmuz ayında Türkiye’de kullanıma açılan YouTube Premium sayesinde uygulamaya arka planda video oynatma, video indirme ve videoları reklamsız bir şekilde izleme gibi özellikler gelmiştir. Ancak yeni gelen bu özelliklere ulaşım imkanı veren YouTube Premium’un ücretli bir konsept olması nedeniyle birçok kullanıcı bu özellikleri ücretsiz bir şekilde kullanmaya yönelik bir eğilim göstermektedir.

 

YouTube Premium’un sunduğu tüm özellikler YouTube Vanced ile ücretsiz bir şekilde kullanılabilmektedir. YouTube Vanced temelde orijinal YouTube uygulaması gibi çalışır. Diğer bir deyişle uygulama ara yüzü de işleyişi de YouTube ile birebir aynıdır. En büyük artısı ise YouTube Premium’un ücretli olarak sunduğu özellikleri kullanıcılara ücretsiz olarak sağlamasıdır. YouTube Vanced için orijinal YouTube uygulamasının modlanmış bir sürümü demek mümkündür. Bununla birlikte yalnızca Android cihazlar için geliştirilmiş olan YouTube Vanced root gerektirmeksizin kullanılabilir.

 

 

Tablet Adam İle Oyuna Doyun

 

Tablet Adam oyun severlerin birçok oyuna ücretsiz bir şekilde ulaşmasını sağlayan bir platform olup 2014’ten bu yana hizmetlerini sürdürmektedir. Sektörünün önde gelenlerinden bir teknoloji platformu olan Tablet Adam’da oyun indir sekmesi altında PUBG Mobile’dan Candy Crush Saga’ya kadar oldukça farklı özelliklere sahip oyunlar bulunur. Bunun yanı sıra YouTube Vanced APK, Minecraft APK gibi indirme işlemleri de yalnızca tek bir linke tıklanarak yapılabilir.

 

Android işletim sistemi ile çalışan cihazlara APK dosyalarıyla dışarıdan oyun ya da uygulama yüklenmesi mümkündür. Store içerisinde ücretli olarak bulunan ya da bulunmayan uygulamalar kullanıcılar tarafından Tablet Adam üzerinden mobil cihazlara yüklenebilir. APK dosyaları Google ve diğer telefon firmaları tarafından virüs ya da zararlı yazılım içerdiği düşünülerek onaylanmamakla birlikte kullanıcılar arasında büyük ilgi görmektedir.

 

APK oyunların mobil cihazlara indirilebilmesi için öncelikli olarak kullanıcının ilgili oyunları ve uygulamaları belirlemesi gerekir. Belirlenen oyunlar Tablet Adam web sitesi üzerinden aratıldıktan sonra Hemen İndir butonuna tıklanarak indirilebilir. İndirilen oyunlar mobil cihaza atılarak son derece kolay bir şekilde kurulabilir.

 

Siz de https://tabletadam.com/ adresinde yer alan oyun kategorilerini inceleyebilir ve dilediğiniz oyunu ücretsiz bir şekilde indirme imkanından yararlanabilirsiniz. Oyunların nasıl kurulacağı konusunda videolu içerikleri izleyerek destek alabilirsiniz. Tablet Adam aracılığı ile oyun sektöründe büyük ilgi gören oyunların yanı sıra piyasaya yeni sürülen güncel oyunların ücretsiz halinin indirilmesi de mümkün olmaktadır. Oyun indirirken kullanıcıların dikkat etmesi gereken noktaların başında telefonlarının ya da bilgisayarlarının yüklemek istedikleri oyunun sistem gereksinimlerini karşılayacak özellikte olması gelir. Cihazlar yeterli sistem özelliklerine sahip değilse her oyunu kaldırmaması söz konusu olabilir. Bu nedenle herhangi bir oyun indirilmeden önce sistem gereksinimlerine göz atılmalıdır. Binlerce oyun ve uygulamayı bir arada barındıran Tablet Adam en güncel ve popüler içerikleri paylaşmakta olup oyun severlerin buluşma noktası olmaya devam etmektedir.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147