banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Yolda mahsur kalan araç sürücülerine Kızılay'dan kumanya

Yolda mahsur kalan araç sürücülerine Kızılay'dan kumanya 

18 Şubat 2021
Yolda mahsur kalan araç sürücülerine Kızılay'dan kumanya

Seydişehir-Antalya karayolundaki kar nedeniyle mahsur kalan sürücülere, Türk Kızılayı Seydişehir Şube Başkanlığınca kumanya dağıtıldı.

Seydişehir-Antalya karayolunun 1825 rakımlı Alacabel Mevkiinde etkili olan kar yağışı ve tipi, nedeniyle çok sayıda araç mahsur kaldı.

Yolda devam eden kar temizleme çalışmaları nedeniyle ilerlemekte güçlük çeken araçlardaki vatandaşlara Seydişehir Kızılay Şubesi Başkanlığı tarafından kumanya dağıtıldı.

Kızılay ilçe koordinatörü Tevfik Balcı, kar yağışı nedeniyle yolda bekleyen sürücülere ve yolculara yiyecek, su gibi paketlenmiş kumanya ikramında bulunduklarını ifade etti. 

Balcı, "İmkanlarımız ölçüsünde yolda kalan araçlarımıza kumanya dağıtımı gerçekleştirdik. Türk Kızılayı gönüllü gençlerimiz yolda mahsur kalan vatandaşlarımıza yardım etmek için canla başla görev başındalar. Vatandaşlarımızın her zaman hizmetindeyiz. Yolda kalan vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147