banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Vali Özkan başkanlığında "Pandemi Güncel Değerlendirme Toplantısı" yapıldı

Vali Özkan başkanlığında "Pandemi Güncel Değerlendirme Toplantısı" yapıldı 

22 Eylul 2021
Vali Özkan başkanlığında

Konya Valisi Vahdettin Özkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç ve sağlık yöneticileriyle pandemi değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Özkan'ın, aşılama süreci, vaka sayıları, filyasyon, hastanelerdeki doluluk oranları ve okullardaki son durum ile ilgili gerçekleştirilen sunumlar sonrası değerlendirmelerde bulunduğu belirtildi.

Açıklamada ifadesine yer verilen Özkan, özellikle son dönemlerde 45 yaş altı vatandaşlarda pozitif vaka oranının ciddi şekilde artış gösterdiğini aktardı.

Özkan, ayrıca aşısını yaptırmayan ya da günü gelmesine rağmen aşısının diğer dozlarını tamamlamamış vatandaşlardan ivedilikle aşılarını yaptırmalarını istedi.

Toplantının ardından Meram Belediyesi'ne ait Kozağaç Mahallesi'nde hayırsever tarafından yaptırılacak aile sağlığı merkezi ile ilgili bilgiler alan Özkan'ın, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ile iş insanları Seyit ve Mehmet Acar kardeşler tarafından imzalan protokolü onayladığı kaydedildi.

Açıklamada, Özkan'ın, arsa tahsisinde bulunan Meram Belediyesi'ne ve hayırsever iş insanlarına teşekkür ettiği bilgisine de yer verildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147