BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Vaka sayısı artan Konya’da bir Mahalle daha karantinaya alındı

Konya’nın Doğanhisar İlçesinde bir mahalle, artan koronavirüs vakaları nedeniyle 10 gün süreyle karantinaya alındı. Uygulama bu gece yarısı başlayacak. 

01 Mart 2021
Vaka sayısı artan Konya’da bir Mahalle daha karantinaya alındı

Konya, son rakamlara göre koronavirüs vaka sayısı artan iller arasında yer alıyor. Bu nedenle vatandaşlardan tedbirlere uymaları istenirken, kentte bir mahalle için karantina kararı çıktı.

DOĞANHİSAR KAYMAKAMLIĞI KARAR ALDI

Doğanhisar Mahallesi Ayarlar Mahallesi, artan koronavirüs vakaları nedeniyle karantinaya alındı. Kaymakamlık açıklamasında şunlar kaydedildi:

“İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun 28 Şubat 2021 tarihinde yapmış olduğu toplantı neticesinde, ilçemize bağlı Ayaslar Mahallesinde artan Covid-19 vakaları nedeniyle tedbiren 01 Mart 2021 saat 07.00'dan geçerli olmak üzere 10 gün boyunca karantinaya alınmasına karar verilmiştir. Mahalleye giriş çıkış yapılması yasak olup, vatandaşlarımızın temel gıda ihtiyaçları için gerekli tedbirler alınmıştır. Halkımıza saygıyla duyurulur.”

MUTASYONLU VİRÜS DE GÖRÜLDÜ

Mahallede vaka sayısının arttığı ayrıca mutasyonlu koronavirüs vakalarının da görüldüğü öğrenildi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.