BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

VAKA SAYISI DÜŞEN SEYDİŞEHİR DE SIKI DENETİM.

VAKA SAYISI DÜŞEN SEYDİŞEHİR DE SIKI DENETİM. 

16 Ocak 2021
VAKA SAYISI DÜŞEN SEYDİŞEHİR DE SIKI DENETİM.

Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, korona virüs tedbirleri kapsamında ilçedeki denetim noktalarını ziyaret etti.

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Şehir Merkezinde oluşturulan noktalarda Sokağa çıkma yasağı denetimi yapılıyor.

 Denetimlerde sokağa çıkma yasağına uymayan araçlar kontrol ediliyor.  Sokağa çıkma izin belgesi olmayan sürücülere ve vatandaşlara  işlem  yapılıyor.

Kaymakam Aydın Erdoğan  İlçe Emniyet Müdürü Cevdet Arıcı ile birlikte Sokağa çıkma yasağı  denetimi  yapan Emniyet  ekiplerini ziyaret  etti.

Kaymakam Erdoğan, Sokağa çıkma yasağı vatandaşların mutlaka uyması gerektiği sokağa çıkma yasağına rağmen kuralları ihlal  edenlere   yasaklara  uymayan  kişiler hakkında  işlem  yapıldığını, yapılacağını  ifade  etti.

Tüm Türkiye olduğu gibi vaka sayısının Seydişehir de de düştüğünü günlük  vaka  sayısının   80-120  rakamından    5-10a düştüğünü  ilçe   için   ve  ülke  için   büyük kazanım olduğunu  bu kazanımları mutlaka korumalıyız    bunu da  ancak  kurallara  uyarak  sağlayabiliriz.. Seydişehirli vatandaşların seslenen Kaymakam  Erdoğan vaka sayıların azalması  ile  virüsün bitmediğini  kurallara   uymasak tekrar  eski  günlere  döneriz.  Aşının gelmesi ve kurallara sıkı sıkıya uyulması ile bu işi bitirebileceklerini söyledi.

 Seydişehir de   Sağlık  çalışanlarının aşılanmasını  bu hafta içinde  biterek  sağlık   bakanlığının  belirledi  genelgede sırası gelen  vatandaşların aşılanmaya başlanacağını  söyledi.     

Kaymakam Erdoğan, denetimlerin kesintisiz sürdürüleceğini vatandaşların  mutlaka kurallarla uyması noktasında gevşememesini istedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.