BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ümit Çocukları Derneğin 3 Aralık Engelliler günü Mesajı

Ümit Çocukları Derneğin 3 Aralık Engelliler günü Mesajı  

03 Aralık 2020
Ümit Çocukları Derneğin 3 Aralık Engelliler   günü  Mesajı

Ümit Çocukları Derneği olarak, Seydişehir merkez ve mahallerindeki engellilerimizin sorunlarını dile getirmek ve imkanlar doğrultusunda çözüme ulaştırmak için 18 yıldır çalışmaktayız.


        Adımlarımızın biçiminin ne önemi var, önemli olan yürüyüşümüzle sevgi ve dostluk köprüsünü oluşturmaktır sözünden yola çıkarak bu günlere geldik.
        Yapacaklarım sınırlı ama ufkum geniş diyen engellilerimizin görüşlerini önemsedik,  fırsat yaratıp hayata tutunmalarının önünü açmaya çalıştık.


        Herkes birer engelli adayıdır, en büyük engel sevgisizliktir diyerek, farkındalık yaratmaya çalıştık. 
         Sağlığın ne kadar önemli olduğunun, sahip olduklarımızın ne kadar değerli olduğunun ve isteklerimize ulaşmanın engellendiğinde ne kadar acı çektiğimizin anlaşıldığı bu günlerde, farkındalıklarımızın da arttığını düşünüyoruz.
         Bu düşüncelerle; engellilerimizin yaşama alanı, eğitim ve istihdam  gibi sorunlarının çözüme daha hızlı kavuştuğu, toplumun bir parçası olarak dikkate alındığı, sadece bir gün anılmakla kalmayıp, her alanda fırsat tanındığı günleri görmek dileğiyle, ‘’3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü’’ kutluyor, sağlıklı günlerde beraber olmayı diiyoruz.
                                                                                                           ÜMİT ÇOCUKLARI DERNEĞİ
                                                                                                              YÖNETİM KURULU

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.