BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Türkiye''nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar

AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay, yeni yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı. 

31 Aralık 2020
Türkiye''nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte yaşananlar

Son günlerini yaşadığımız 2020 yılının Koronavirüs pandemisi sebebiyle tüm dünya için zor geçtiğini söyleyen Başkan Atalay, 2021 yılı için sağlık, mutluluk ve iyi dilek temennilerinde bulundu.

Yeni yıla yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz diyen Atalay,”Tüm insanlık olarak 2020 yılını oldukça zorlu geçirdik. Covid 19 Pandemisinin dünyada etkilemediği ülke kalmadı. 2020 yılını geride bırakırken insanlık olarak hala korona virüsle mücadelemiz devam ediyor. Bu virüs bizlere; sağlığın, sevdiklerimizle birlikte geçireceğimiz her anın, kucaklaşmanın, samimiyetin ne kadar önemli olduğunu gösterdi. 

Dünya korona virüsle mücadele ederken ülkemizin sağlık sistemi tüm dünyaya örnek oldu. Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu Üyelerinin üstün çabalarını,kahraman sağlık çalışanlarının kendi canlarını hiçe sayarak bu virüsle nasıl mücadele ettiğini kimi zaman hüzünle kimi zaman gururla izledik. Devletimizin halkı için verdiği mücadeleyi her alanda yakından izledik. 

2020 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyor, 2021 yılına yepyeni umutlarla girmenin heyecanını yaşıyoruz. Dilerim 2021 yılı öncelikle tüm insanlığa şifa olur. Sağlıklı, maskesiz, sevdiklerimize gönül rahatlığıyla sarılacağımız günler bir an önce gelir. Yeni yıl bütün insanlığa ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirsin. Yeni yılda birlik ve beraberliğimizin daha da çok artmasını, İslam Dünyası üzerindeki kara bulutların dağılıp barış ve huzura kavuşulmasını, 2021 yılının yuvalarımıza, ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere esenlik, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.