banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Toroslar'ın incisi Dipsiz Gölde Kış Güzelliği VİDEOHABER

Konya’nın Ahırlı Bozkır ile Antalya'nın Akseki ilçesi sınırında bulunan Dipsiz Göl, her mevsim görenleri kendine hayran bırakıyor. 

26 Ocak 2021
Toroslar'ın incisi Dipsiz Gölde Kış Güzelliği VİDEOHABER

Toros Dağları'nın kuzey yamaçlarında 1702 metre rakımda bulunan Dipsiz Göl, sızıntılarla beslendiği için her mevsim aynı seviyede ve berraklıkta kalan masmavi suyuyla dikkati çekiyor. 
Etrafında yerleşim yerleri de olan göl, yaz aylarında doğaseverlerle fotoğraf tutkunlarının uğrak yeri oluyor.


Kış  aylarında  ulaşılması  çok zor  olan dipsiz  göle bu yıl   kurak gitmesi  ve  kar yağışının  az  olması ile bölgeye  giden Doğasever  ve Fotoğrafcı  Fahri  Kubilay  “ İlk defa 24 Ocakta   bölgeye  geliyoruz. Buralar  kış aylarında  metrelerce  yağan   kardan sonra  ulaşılması mümkün  olmaya  bir  bölge idi  ama  bu yıl  kış  ayının kurak gitmesi  ile  buraya  zar zor ulaşma imkanımız  oldu Dipsiz  göl her mevsim hari  bir yer   kışın  ise  daha   bir harika   buraya  gelmekten dipsiz  gölü 24 Ocakta  görüntülemekten   çok  mutluyum. İnşallah bölgeye  bundan  sonra kar yağar  ve kuraklık   yaşamayız. dedi

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147