BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Ticaret Odasından Seydişehirli Öğrencilere Tablet desteği

Ticaret Odasından Seydişehirli Öğrencilere Tablet desteği 

11 Ocak 2021
 Ticaret  Odasından Seydişehirli Öğrencilere  Tablet  desteği

SEYDİŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI TARAFINDAN UZAKTAN EĞİTİME TABLET DESTEĞİ
TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRLİĞİ ve SEYDİŞEHİR TİCARET ve SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI’ nca 55 adet tablet, uzaktan eğitime destek olmak için hibede bulunuldu.
Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN ve Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar tarafından teslim alınan tabletler, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen, elinde bilgisayarı olmayan, uzaktan eğitimden yararlanamayan ihtiyaç sahibi öğrencilere teslim edilecektir.
Sayın Kaymakamımız Aydın ERDOĞAN konuşmasında ‘’ Eğitime destek veren TÜRKİYE ODALAR ve BORSALAR BİRİLİĞİ Başkanı Sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’ na ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cemal KÜÇÜK’ e, Meclis Başkanı Refik ŞENARSLAN’ a ve Genel Sekreter İbrahim ERKEK’ e desteklerinden dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.’’ dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.