BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Taşıma Su İle Değirmen Dönmüyor!

Son günlerde içme suyunda yaşanan sıkıntılar vatandaşları alternatif kaynaklara yöneltti. İçme suyu sıkıntısı çeken vatandaşlar; “Taşıma suyuyla değirmen dönmüyor” dedi. 

24 Aralık 2020
Taşıma Su İle Değirmen Dönmüyor!

Son günlerde içme suyunda yaşanan sıkıntılar vatandaşları alternatif kaynaklara yöneltti. İçme suyu sıkıntısı çeken vatandaşlar; “Taşıma suyuyla değirmen dönmüyor”dedi.

Şehir merkezinde yağışların  az  olması  ve son yağışlarında  yeraltı sularına çare  olmaması  nedeni ile  içme suyu sorunu halkı mağdur ediyor.

İlçenin birçok mahallesinde halk su ihtiyacını çevre köylerden su bidonlarına doldurarak gidermeye çalışıyor.

Koronavirüsle mücadele sürecinde en temel ihtiyaç olan suyu arabalarında bidonlarla taşıdıklarını ifade eden vatandaşlar, “Taşıma su ile değirmen dönmez, dönmüyor. Başta KOSKİ olmak üzere, yetkililerin artık kalıcı olarak bu sorunu çözmesini bekliyoruz”dediler.

 ÇEŞMEDEN AKAN SULARIMIZ KİRLİ
       
Kesecik Mahallesi’ne su doldurmaya giden Adem Celep, “Adeta su dileniyoruz. Yarın kar kış başladığında ne yapacağız bilemiyorum. Bir de oturduğumuz apartmanın en üst katına bu bidonları çıkarması var. İçme su sorunu sıkıntımızı gidermek bu kadar zor mu? Çeşmeden akan sularımız kirli ve bulanık hayvanlar bile içmiyor. Maddi durumlarımız iyi olmadığı için kendi imkânlarımızla uzakta bulunan köylerin kaynaklarından su taşıyoruz. Yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz ve bir an evvel su sorunumuzun çözülmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.