BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Son gelen bilgilere göre alevler Akseki İlçesine kadar ulaştı

Antalya Manavgat'ta devam eden yangın bir türlü sönmek bilmiyor. 

03 Ağustos 2021
Son gelen bilgilere göre alevler Akseki İlçesine kadar ulaştı

Antalya Manavgat'ta devam eden yangın bir türlü sönmek bilmiyor. Takviye ekiplerin gönderildiği bölgede çalışmalar aralıksız devam ederken alevler Akseki'ye kadar ulaştı.

Antalyada 1 haftadır devam eden yangınlar rüzgarın yönüyle birlikte gideceği yönünde değişiklikler yaşıyor.

Söndürme çalışmalarının aralıksız sürdüğü bölgede ekipler tüm imkanları seferber etmiş durumda. Ancak yangın günün ilk yarısındaki istikametinden farklı bölgelere hareketini sürdürdü.

Son gelen bilgilere göre alevler Akseki İlçesine kadar ulaştı. Bir sosyal medya sayfası alevlerin rüzgarla birlikte büyümesi halinde Konya sınırına kadar ulaşabileceği yönünde bilgiler veriyor.

Öte yandan son gelen bilgilere göre Manavgat’ta başlayan orman yangını, Antalya'nın İbradı ilçesi ile Konya'nın Derebucak ilçesi arasında yapımına başlanan Demirkapı Tüneli'ne kadar ulaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.