BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem

Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem 

03 Aralık 2020
Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem

AFAD, Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te, 20 kilometre derinlikte 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem, çevre illerde de hissedildi. Bölgeden henüz olumsuz bir ihbar alınmadığı bildirildi.

Saat 08:45'te merkez üssü Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Karabağlar köyü olan 5.0 büyüklüğünde bir deprem gerçekleşti. Siirt, Batman, Bingöl, Gaziantep ve Diyarbakır'da hissedilen şiddetli depremi hisseden çok sayıda vatandaş, depremin uzun sürdüğünü ve sarsıntıyla uyandıklarını rapor etti.Son Dakika! Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi

OLUMSUZ İHBAR YAPILMADI

AFAD, henüz bölgeden olumsuz bir ihbar alınmadığını bildirdi.

 
Son Dakika! Siirt'in Kurtalan ilçesinde saat 08.45'te 5 büyüklüğünde deprem"

KIRSALDA ARAŞTIRMALAR DEVAM EDİYOR

"Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu da "Siirt ve Kurtalan ilçe merkezinde hasar yok. Ekiplerin kırsalda araştırması sürüyor" açıklamasını yaptı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.