BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli öğrenci Hafızlık sınavında100 tam puan aldı

Hafızlık sınavında100 tam puan alan öğrenci ödüllendirildi. 

07 Ocak 2021
Seydişehirli öğrenci  Hafızlık sınavında100 tam puan aldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 2020 yılı üçüncü dönem hafızlık sınavlarına katılıp 100 tam puan alan Seydişehir Yunus Emre Kız Kur'an Kursu öğrencisi Sudenur Bozkurt düzenlenen törenlerle hem Konya İl Müftülüğü hem deSeydişehir Müftülüğü'nce altın hediyesi ile ödüllendirildi.

Seydişehir İlçe Müftülüğü’nde düzenlenen törene İlçe Müftüsü Adem Bebek, hafız Sudenur Bozkurt ve öğretmenleri katıldı. Programda konuşan Müftü Adem Bebek, Kur’an kurslarının inşasından eğitimine kadar, maddi ve manevi destek veren hayır sahipleri ile hafızların yetişmesinde emeği geçen Kur’an Kursu öğreticilerine teşekkür etti.

Yatılı kız Kur’an Kursu’nda 83 öğrencinin eğitim gördüğünü bunların 61’inin hafızlık eğitimi aldığını, yine erkek Yatılı Kur’an Kursu’nda da 80 öğrencinin eğitim gördüğünü ve bunların ellisinin hafızlık yaptığını kaydeden Müftü Bebek, “Beş öğrencimiz Eylül ayında hafızlık belgesi imtihanına girdi ve beşi de sınavı kazandı. Bu sınavda Sudenur kızımız 100 tam puan aldı. Bu puanı almak kolay değil. Sudenur kızımızın şahsında tüm hafızlarımızın annelerine, babalarına ve velilerine huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Onlar, büyük gayretler ve fedakârlıklarla çocuklarını Allah yolunda, Allah için Kur’an-ı Kerim-i hıfz etmek üzere Kur’an kurslarımıza gönderdiler. Onlar da çocuklarının hafız olmalarında yoğun gayret göstermişlerdir. Allah yolunda sabrederek durmadan çalışarak emeklerinin karşılığını alan hafızlarımıza ve hocalarımıza tekrar teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Bozkurt’a Sudenur hafızlık belgesi ile teşekkür belgelerini takdim eden İlçe Müftüsü Adem Bebek, öğrenciyi altın ve kitapla ödüllendirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.