BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİRİN KÜÇÜK YAZARI EDA BEYAZ'DAN

Seydişehirli küçük yazar Eda Beyaz "Minik Yaralı Serçe" kitabını Seydisehirhaber Editörü Fahri Kubilay’a hediye etti.  

13 Ekim 2021
SEYDİŞEHİRİN KÜÇÜK YAZARI EDA BEYAZ'DAN

Seydişehir Merkez İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Eda Beyaz’ın hikayesinin ve arkadaşlarının da  hikayelerinin yer aldığı  "Minik Yaralı Serçe" adlı kitabı 12 Farklı ilde yaşayan 18 küçük yazar, “Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler” isimli kitapta yayınladı.

Eda Beyaz’ın "Minik Yaralı Serçe"   Hikâyesinde Dünyadaki tüm canlılarla aynı doğayı paylaşıyoruz. Dolayısıyla dünya üzerindeki tüm canlılara sevgi ve merhamet göstermeliyiz. Küçük Yazarlar Büyük Hikâyeler adlı kitabımızda da bu konu üzerinde hikâyemi oluşturdum ve 17 arkadaşımla birlikte kitabımızı yayımladık” dedi.

Seydisehirhaber Ailesi Olarak Eda Beyaz’ın "Minik Yaralı Serçe küçük yazara göstermiş olduğu başarıdan dolayı tekrardan kutlayarak tebrik ediyoruz.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.