BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde Kayalıklarda Mahsur kalan keçi yavrularını AFAD kurtardı

Seydişehir'de Kayalıklarda Mahsur kalan keçi yavrularını AFAD kurtardı 

08 Eylul 2021
Seydişehirde Kayalıklarda  Mahsur kalan keçi  yavrularını AFAD  kurtardı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan keçi yavruları, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.
Konya'nın Seydişehir ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan keçi yavruları, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Küpe Yaylası'nda hayvan otlatan bir besici, iki oğlağının kaybolduğunu fark etti. Bölgede arama yapan besici, oğlakların yaylanın üst tarafındaki sarp kayalıklarda mahsur kaldığını gördü.

 
Kendi imkanlarıyla oğlakları bulunduğu yerden kurtaramayan besici, durumu Seydişehir Kaymakamlığı vasıtasıyla AFAD'a bildirdi.Kısa sürede bölgeye gelen AFAD ekipleri, arazide keşif yaptıktan sonra halatlarla kayalıklara tırmanarak oğlakları kurtardı.Ekipler, sağlık sorunu olmayan hayvanları sahibine teslim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.