banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirde Ekmek almaya giden çocuk Köpeklerin saldırısına uğradı

Seydişehir'de Ekmek almaya giden çocuk Köpeklerin saldırısına uğradı 

12 Nisan 2021
Seydişehirde  Ekmek  almaya  giden çocuk Köpeklerin saldırısına  uğradı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde Bakkala  Ekmek   almaya    giden Baybars Karaman (10), sokak  köpeklerinin saldırısından kurtulmak için kaçarken yoldan geçmekte olan tırın tekeri ayaklarının üzerinden geçerek yaralandı.

Edinilen    bilğiye    göre Olay  Alaylar 2 Mahallesinde markete ekmek almaya giden Baybars Karaman  Toplu   halde   şehir   Merkezinde    gezen    köpek  sürüsü   görünce Korkuyla köpekten kurtulmak için yola atladı. Yoldan geçmekte olan tırı fark etmeyen Baybars Karaman’ın her iki ayağının üzerinden tırın tekeri geçti.

Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılan Baybars Karaman’ın ayaklarından yaralandığı tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Öte   yandan   Seydişehir Merkezde    bir çok  vatandaş sokak   köpeklerinin   gruplar halinde   dolaşmasından   son  derece   muzdarip. Şimdiye   kadar   bir çok   yere  bu durumu iletmelerine  rağmen  biz  çözüm üretilemediğinden şikayetçi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147