banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Ülkü Ocaklarından jandarma ve emniyete ziyaret

Seydişehir Ülkü Ocaklarından jandarma ve emniyete ziyaret 

27 Şubat 2021
Seydişehir Ülkü Ocaklarından jandarma ve emniyete ziyaret

 

 Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Karaaslan ve  yönetim kurulu üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Seydişehir Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Karaaslan ve beraberindeki heyet, salgın süresince gece gündüz demeden görev yapan kolluk güçlerine Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim  hediye etti.

Karaaslan, ziyarette yaptığı konuşmada, bu zor günlerde özveriyle çalışan Jandarma personeli ve emniyet güçlerine teşekkür ederek çalışmalarında kolaylık diledi.

Karaaslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Kendileri bu görevleri icra ederken çoğu zaman çocukları başta olmak üzere ailelerine zaman ayıramamakta ve bizler için canlarını tehlikeye atmaktan kaçınmamaktadırlar. Salgın nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Bu zor dönemlerde ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve refahı için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan kahraman jandarma ve polis teşkilatlarımızı ziyaret ederek onlara bir nebze olsun destek vermek istedik. Kendilerine kutsal değerlerimiz olan Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye ettik."

 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147