banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR TÜRK SAĞLIKSEN BASIN AÇIKLAMASI

SEYDİŞEHİR TÜRK SAĞLIKSEN BASIN AÇIKLAMASI 

06 Aralık 2021
SEYDİŞEHİR TÜRK SAĞLIKSEN BASIN AÇIKLAMASI

Seydişehir Devlet Hastanesi önünde toplanan Türk Sağlık-Sen üyesi sağlık çalışanları, doktorların maddi haklarının iyileştirilmesine yönelik düzenlemenin diğer sağlıkçıları kapsamamasına tepki gösterdi.
Türk Sağlık Sen üyeleri bir günlük iş bırakma kakarı alarak basın açıklaması düzenledi. 
Hastane hizmet binası önünde bir araya gelerek sendika üyesi sağlık çalışanları adına basın açıklaması yapan Türk  Sağlık-Sen Seydişehir Baş Temsilcisi Mükezzem Duran Acır doktorlara yapılan zammın geriye kalan sağlık kesiminin  tamamına da yapılmasını istediklerini dile getirdi.

"TALEBİMİZ NETTİR"
Acır, “ pandemide omuz omuza cephede savaş veren kahramanlar, tüm zorluklara rağmen hiç yılmadan devletine ve milletine hizmet eden cefakarlar, cefanın talipleri sağlık çalışanlarımızın tamamıdır. Ayrı, gayrı olmaz. Sağlık çalışanları bir bütündür. Sağlık hizmetleri bir  ekip işi olduğuna göre bu ekibin her bir çalışanı değerlidir. Bizde çalışanlara bir bütün olarak bakarız.  Ne ayrımcılığı kabul ederiz, ne de ekonomik kayıplarımızın görmezden gelinmesine razı oluruz. Çünkü biz Türk Sağlık Sen’iz bizim için her bir çalışan değerlidir. Onların derdi, derdimiz, isteği, isteğimizdir. ” ifadelerini kullandı.


Taleplerinin net olduğunu kaydeden Acır;” talebimiz çalışanların ekonomik sıkıntılarının giderilmesi içindir. Çalışnalrı memnun edecek, sağlık kurum ve kuruluşlarının tamaında göev yapan çalışanları kapsayacak makul bir ücret artışı bekliyor ve ümit ediyoruz. Sağlık müdürlüklerinden , toplum sağlığı merkezine, aile hekimliğinden  acil sağlık hizmetlerine, Üniversite hastanelerine kadar sağlık kuruluşlarımızın tamamında görev yapan çalışma ve mesai arkadaşlarımıza bu artış yapılmalıdır. ”ifadelerini kullandı.  
Yapılan basın açıklamasının sona ermesinin ardından sağlık çalışanları, hep birlikte alınan karara alkışlarla tepki gösterdi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147