banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİSEHİR TÜBİTAK İHA YARIŞMASI FİNALLERİNDE

SEYDİSEHİR TÜBİTAK İHA YARIŞMASI FİNALLERİNDE 

19 Eylul 2021
SEYDİSEHİR TÜBİTAK İHA YARIŞMASI FİNALLERİNDE

 Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden oluşan HEZARFENOĞULLARI İHA Takımı, TÜBİTAK Liseler Arası İnsansız Hava Yarışmasında 2020'den sonra 2021'de de finale kalmayı başardı. Bir yıl süren ve üç aşamalı zorlu bir süreçten sonra finale kalma başarısı gösteren HEZARFENOĞULLARI İHA Takımı finallerde de  ilçemizi başarı ile temsil etti.

13-18 Eylül 2021 tarihlerinde Bursa Yunuseli Havalimanında gerçekleşen TÜBİTAK Liseler Arası İHA Yarışması Finallerinde yarışmaya başvuru yapan 750 takımdan finale kalan 72 takım insansız hava araçlarını çeşitli görevlerde kıyasıya yarıştırdı. 

Bursa'daki finallere katılan takım üyeleri Enes TEKE(Kaptan), Tarık AYDEMİR, Yunus Emre SARIKAMIŞ, Mustafa EKER başta olmak üzere bütün HAZARFENOĞULLARI İHA Takımı üyesi öğrencilerimizi tebrik ederiz. 

HEZARFENOĞULLARI İHA Takımımız ayrıca İstanbul Atatürk Hava Limanında düzenlenecek TEKNOFEST2021 İSTANBUL'a da davet edildi. Takımımız yarışmalardan sonra düzenlenen TEKNOFEST Sergisine de katılarak insansız hava araçlarını sergileyecek ve okulumuz ile ilçemizi temsil edecek. 

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147