BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ZİRAAT BANKASI ARASINDA TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ İMZALANDI.

SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ZİRAAT BANKASI ARASINDA TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ İMZALANDI. 

18 Aralık 2020
SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI İLE ZİRAAT BANKASI ARASINDA  TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ İMZALANDI.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ziraat Bankası işbirliği ile ticari mal alım-satımlarında kolay finansmanimkanı sağlamak, büyük bir tedarik zinciri kurmak amacıyla Güvenli Ticaret Sistemi Bank kart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı Ürünüprojesi hayata geçirilmiştir.

Proje ile Ziraat Bankası’nın üye işyeri ve kurumsal kart alt yapısı üzerinden özel fiyatlama ve vade avantajı sunulacak, böylece alıcı ve satıcılar kendi nakit akışlarına uygun ödeme takvimi oluşturabileceklerdir.

Ayrıca sisteme katılan alıcı ve satıcılar kendi aralarındaki ticareti kartlı ödeme sistemi üzerinden güvenli bir şekilde yapabileceklerdir. Böylece alıcı ve satıcı arasındaki tahsilat riski ortadan kalkacak ve iş süreçlerinde sadeleşme ve maliyet avantajı sağlanacaktır.

Bu kapsamda Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Cemal KÜÇÜK, Genel Sekreter Sayın İbrahim ERKEK, Ziraat Bankası Seydişehir Şubesi Müdürü Sayın Sezayi SORAN ve Portföy Yetkilisi Sayın Gürol KARADAĞ’ın katılımları ile TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ imzalanmıştır. Projenin tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

 

                                                                                              Cemal KÜÇÜK

                                                                                   Seydişehir Ticaret ve Sanayi

          Odası başkanı

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.