banner153

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR KONYA YOLUNDA MÜNÜBÜS DEVRİLDİ 15 YARALI

SEYDİŞEHİR KONYA YOLUNDA MÜNÜBÜS DEVRİLDİ 15 YARALI  

25 Eylul 2021
SEYDİŞEHİR KONYA  YOLUNDA MÜNÜBÜS DEVRİLDİ 15  YARALI

Konya’da önüne yabani hayvan çıkınca sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrildi. Kazada, minibüsteki 15 kişi yaralandı. Yaralılardan 3’ünün durumu ağır. Araçtakilerin Antalya’ya kız istemeye gittiği öğrenildi. 

Enver Sefa Üçbudak (36) idaresindeki 50 SC 786 plakalı minibüs, Konya - Seydişehir kara yolu Gevrekli Mahallesi yakınlarında, sürücünün önüne çıkan yabani hayvana çarpmamak için manevra yapması sonucu devrildi. 
EKİPLER SEFERBER OLDU 
İhbarla olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen ekipler, minibüste bulunan 15 kişinin yaralandığı belirledi. Yaralılar, ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. 


3 KİŞİ KONYA’YA SEVK EDİLDİ
Sürücü kazadan hafif sıyrıklarla kurtulurken, durumu ağır olan Demirhan Atlı, Öznur Atlı ve Hacer Karakaya, ilk müdahale sonrası Konya Selçuklu Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.


KIZ İSTEMEYE GİDİYORLARMIŞ
Amasya’dan yola çıkan minibüstekilerin, kız istemek için Antalya’ya gitmek üzere yola çıktıkları öğrenildi. 
Jandarmanın kazayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147