BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Konya yolunda etkili kar yağışı

Konya- Seydişehir kara yolunun 25. kilometresinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle, yol çekici türü araçlara kapatıldı. 

27 Ocak 2021
Seydişehir Konya  yolunda etkili  kar yağışı

Konya’da kar yağışının en çok etkili olduğu bölge, Konya- Antalya kara yolu. Yolun Seydişehir- Antalya bölümünde gece saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak sürdürüyor.
Alacabel’de kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, karayolları ekipleri yolu açık tutmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Konya yolunda fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesi düştü! Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı Konya yolunda fırtına ve tipi nedeniyle görüş mesafesi düştü! Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı
YOL ÇEKİCİ TÜRÜ ARAÇLARA KAPATILDI
Konya- Seydişehir arasındaki bölümde ise kar yağışı daha sonra 25. kilometrede etkili. Yağışla birlikte oluşan buzlanma nedeniyle saat 17.00 itibariyle yol trafiğe kapatıldı. Trafik ekipleri, Dutlukır Kavşağından çekici türü araçların geçişine izin vermiyor.
Bazı otomobillerin de yoldan çıktığı belirtilirken, karayolları ve polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.