BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI PERSONEL ALIM İLANI  

15 Ekim 2021
SEYDİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI  PERSONEL ALIM İLANI

Seydişehirİlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına; Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Fon Kurulunun 05/10/2012 tarih 2012/07 sayılı kararı ve 18.12.2015/7 sayılı Fon Kurulu Kararı değişiklikleri ile yürürlüğe konulan“SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlkin Esaslar” ve 4857 Sayılı İş Kanunu’na tabi şekilde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü’ nün 03.04.2012 tarih ve 2012/12 sayılı Genelgeleri ve Vakıf Mütevelli Heyetimizin 13.10.2021 tarih ve 2021/36 Sayılı Kararı doğrultusunda 2 (İki) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanında personel istihdam edilecektir.

Seydişehir İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığına,2 (İki) adetSosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Personel Alımı.

İşin Adı: Sözleşmeli Personel Alımı

İşin Süresi: Belirsiz Süreli ( Daimi Personel )  2 ay  Deneme Süresi vardır.

Personelin Unvanı: Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

İstihdam Edilecek Personel Sayısı:2 (İki )

1- ADAYLARDA ARANAN NİTELİKLER

A) GENEL ŞARTLAR

1) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2) Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak,

3) 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

4) Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak,

5) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

6) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

7) Görevin gerektirdiği özel şartları taşımak.

8) Vakıflarda ilk defa istihdam edilecek Vakıf Müdürü, Muhasebeci, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ile Büro Görevlisinde, 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının her bir unvanın iş tanımında belirtilen bölümlerinden mezun olmak ve ÖSYM tarafından yapılan geçerli Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olmak şartları aranır. İhtiyaç duyulması halinde Mütevelli Heyeti tarafından yabancı dil bilmek, bilgisayar programları kullanabilmek vb. özel şartlar da aranabilir.

9) İş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.

B) ÖZEL ŞARTLAR

1) En az 4 yıllık eğitim veren Yükseköğretim kurumlarının Siyasal Bilgiler Fakültesi ve İktisadi ve İdari Birimler Fakültelerinin İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Muhasebe vb. bölümleri ile birlikte Halkla İlişkiler ve Sosyal Hizmetler bölümlerinin herhangi birinden mezun olmak,

2) İşe alım sürecinde geçerli olan son iki Kamu Personeli Seçme sınavında (2020-2021 Yılı) KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak.

3) Sosyal iletişim becerisine sahip olmak.

4) Seydişehir İlçesisınırlarında 15.10.2021tarihi itibariyle son6ayikametediyor olmak.

5) Görevini devamlı yapmasına engel bir durumun olmadığını, akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmadığını, her türlü coğrafi ve iklim koşullarında görev yapabileceğini gösterir sağlık raporu (İşe alınması kesinleşen adaydan istenecektir.)

6) Bilgisayar sertifikasına sahip olmak veya lisans eğitiminde bilgisayar dersi (transkript) almış olmak. Word, Excel vb. temel bilgisayar programlarını iyi düzeyde kullanabiliyor olmak.

7) Adli Sicil kaydı bulunmamak.

8) Mülakat sonucunda işe girmeye hak kazanan personelin Güvenlik Soruşturması yapılacaktır. Olumsuz bir durumla karşılaşılması halinde Mütevelli Heyeti tarafından işe alımı iptal edilecektir.

9) Seydişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucunda personel alıp almama ve gerektiğinde mülakatı tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir.

 2- BAŞVURU İÇİN İSTENEN BELGELER

1) Özgeçmiş.

2) Nüfus cüzdanı fotokopisi ve Nüfus Aile Kayıt Örneği.

3) Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi. (Aslı kurum yetkilisi tarafından görülüp fotokopisi alınacaktır.)

4) 2020-2021 Yılı KPSS- P3 sonuç belgesinin aslı.

5) Seydişehir İlçe Nüfus Müdürlüğünden alınacak, 15.10.2021 tarihi itibariyle son 6aydırSeydişehir ilçe sınırları içerisinde ikamet ettiğine dair belge.

6) Tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Raporu ( Sınavı kazanan adaydan sınav sonrası istenecektir.)

7) Bilgisayar Sertifikası veya transkript.

8) Varsa Sürücü Belgesi fotokopisi. Belgenin aslı kurum yetkilisi tarafından görülüp fotokopisi alınacaktır.

9) Askerlik terhis belgesi veya askerlikten muaf olduğuna dair belgenin aslı veya noter tasdikli onaylı belgesi.(Aslı kurum yetkilisi tarafından görülüp fotokopisi alınacaktır. Askerliğini tecil ettirmiş adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.)

10) Adli Sicil Belgesi.

11) Son altı ay içerisinde çekilmiş 4 adet vesikalık fotoğraf.

3- PERSONEL ÜNVANI VE ÖDENECEK ÜCRET

1) Ünvanı : 2 (İki) adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi

2) Ücret :16/02/2012 tarihli ve 2012/01 sayılı kararı ile yürürlüğe konulan “SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları, Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar” da belirtilen ve Bütünleşik Sosyal Yardım Hizmetleri Bilgi Sistemi üzerinden yayınlanan  ücret.

4- BAŞVURU VE MÜLAKATA İLİŞKİN BİLGİLER

1-Başvurular15.10.2021Cuma  gününden itibaren https://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/adresinden yapılacaktır.

2- Başvurular 25.10.2021 tarihinde Pazartesi günü sona erecektir.

3- Başvuruda bulunan adayların mülakata girmeye hak kazanabilmek için istenen belgeleri 27.10.2021  tarihindeÇarşamba günü Saat: 17:00’a kadar, Seydişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı BaşkanlığınınAlaylar1 mahallesi Atatürk Caddesi, Hükümet Konağı No:1, 42360 Seydişehir/Konya adresine elden teslim etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılan evrak teslimi kabul edilmeyecektir.

4- Personel alımı içinhttps://vakifilan.ailevecalisma.gov.tr/internet sitesi üzerinden başvurarak Vakfımıza Evrak teslimini eldenyapan adaylar arasından KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puandan başlanarak alınacak personel sayısının 5 (Beş) katı aday (2 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı için 10 kişi) sözlü mülakata çağrılacaktır.

5- Başvuru sırasında Kurumumuz tarafından aranan belgeler incelendikten sonra eksik belgesi olan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

6-Mülakat yapılacak kişilerin listesi 01.11.2021 tarihinden sonraSeydişehir Kaymakamlığı’nın www.seydisehir.gov.tr web adresinde yayınlanacak, Kaymakamlık ilan panosuna asılacak ve kişilerin cep telefonları ve e-mail adreslerine bilgi verilecektir. Ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

7- Başvurular arasından 2020-2021 Yılı KPSS-P3 Puan sıralamasına göre mülakata hak kazanmış adayların 03.11.2021 tarihinde Çarşamba günü saat: 14:00'daSeydişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı’nda mülakat sınavı için hazır bulunmaları gerekmektedir.

8- Mülakat başvurularıyla ilgili bilgiler ve mülakat sonucu www.seydisehir.gov.tr adresinden yayınlanacaktır.

9- Seydişehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti mülakat sonucunda personel alıp almama ve gerektiğinde mülakatı tek taraflı iptal etme hakkına sahiptir.

5- DEĞERLENDİRME VE SONUÇ

1-Adaylar KPSS puanlarının 60’ı ile mülakat puanlarının 40’ı esas alınarak başarı sıralamasına tabi tutulur.

2-Büro Görevlisi ünvanında alınacak personel o kadro için bu hesaplama sonucunda en yüksek puanı alan ilk kişi olacaktır.

3-Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ünvanında alınacak personeller o kadro için bu hesaplama sonucunda en yüksek puanı alan 2 kişi olacak.

6-İLETİŞİM BİLGİLERİ

Seydişehir İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı

ADRES: Alaylar1 mahallesi Atatürk Caddesi, Hükümet Konağı No:1, 42360 Seydişehir/Konya

TEL: 03325820205

                                                                                                         

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.