BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR KAMPÜS OKULLARI BURSLULUK SINAVI

SEYDİŞEHİR KAMPÜS OKULLARI BURSLULUK SINAVI 

19 Şubat 2021
SEYDİŞEHİR KAMPÜS OKULLARI BURSLULUK SINAVI

Seydişehir Kampüs Okulları ve Kursları olarak 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı kayıtları için 16-17 Mart 2021 tarihlerinde Kampüs Okulunda Bursluluk Sınavı yapılacaktır.

Yapılacak olan Bursluluk Sınava 4,5,6,7,8,9,10 ve 11. Sınıfında okuyan öğrenciler katılabilecektir. Sınava başvurular elektronik ortamda ve kurum binalarımızda yapılmaktadır. 15 Şubat tarihinde başlamış olan sınav başvuruları büyük bir yoğunlukla devam etmektedir. Bu sene yapılacak olan Bursluluk Sınavlarında seyreltilmiş sınıf uygulaması yapılacağından sınava bir sınıfta en fazla 10 öğrenci alınacaktır. Sınava girecek öğrenci sayılarında sınırlama olduğundan öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için sınırlı sayıdaki kontenjanları dikkate alarak başvurularını yapmaları çok önemlidir. Öğrencilerimiz aşağıdaki linkle giriş yaparak sınav giriş belgelerini almaları gerekmektedir. Öğrencilerimiz sınava HES kodu sorgusu yapılarak alınacaklardır.

Sınava girecek öğrencilerimize Kampüs Okulları olarak başarılar dileriz.

 

Online Başvuru Adresimiz: http://konyakampus.sinavkayit.net/

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.