BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR’İN GURURU İMAM HATİPLİLER

SEYDİŞEHİR’İN GURURU İMAM HATİPLİLER 

24 Eylul 2021
SEYDİŞEHİR’İN GURURU İMAM HATİPLİLER

Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi-Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerinden oluşan HEZARFENOĞULLARI İHA Takımı,  TÜBİTAK Liseler Arası İnsansız Hava Araçları Yarışmasında iki yıldır finale kalıyor. Takım bu yıl 13-18 Eylül tarihleri arasında Bursa Yunuseli Havalimanında final yarışmalarına katılarak ilçemizi temsil etti. Finale kalan diğer takımlarla birlikte TEKNOFEST2021’e davet edildi. HEZARFENOĞULLARI İHA Takımı 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Hava Limanında TÜBİTAK İnsansız Hava Araçları Çadırında İHA’larını sergileyecek. İlçemizden TEKNOFEST2021’e katılan, festival boyunca etkinliklerde yer alan , festival heyecanını ilçemize taşıyan tek kurum olan Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini tebrik ederiz.

Ayrıca TEKNOFEST2021 İstanbul alanında bulunan Milli Eğitim Bakanlığı Çadırı Dİn Öğretimi Genel Müdürlüğü Ar-Ge Projeler Stantında Başarılı Örnekler ekranında Türkiye genelinde seçilen beş video yayınlanmakta ve bu videolardan biri de Seydişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi FSB Proje Okulunun “Dâhice Fikirler Projesi” tanıtım videosu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.