BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR HALKBANK İLE “TEDARİK ZİNCİRİ” PROTOKOLÜ İMZALANDI

SEYDİŞEHİR HALKBANK İLE “TEDARİK ZİNCİRİ” PROTOKOLÜ İMZALANDI 

06 Ocak 2021
SEYDİŞEHİR HALKBANK İLE “TEDARİK ZİNCİRİ” PROTOKOLÜ İMZALANDI

TOBB ile Halkbank arasında imzalanan ve Seydişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemal KÜÇÜK ün ve Halk Bankası Seydişehir Şube Müdürü Çiğdem ATEŞ’in de katıldığı Halkbank Paraf Kart Tedarik Zinciri Finansman Projesi lansmanı çevrim içi anlaşması yapıldı. 
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Halkbank arasında "Paraf Ticari Kredi Kartı ile Güvenceli Tedarik Zinciri Finansmanı Anlaşması" imzalandı. Satıcıya tahsilat güvencesi, alıcıya da 18 aya kadar vade imkanıyla ödeme esnekliği sunan anlaşmadan TOBB çatısı altındaki 1,5 milyon işletme yararlanabilecek.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Halkbankası Genel Müdürü Osman Arslan tarafından imzalanan Tedarik Zinciri Finansman lansmanında M.Rıfat Hisarcıklıoğlu TOBB mensubu oda ve borsa üyelerinin kredibilite ve cirosuna göre limitler dahilinde hem alıcı hem de satıcı olarak bu sistemden yararlanabileceğini söyleyerek güven içinde ticaret yapılabilmesinin önünü açan bu projenin iş dünyamıza ve ülkemiz ekonomisine hayır ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.