BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Genç Kızılay gönülleri sokak hayvanlarını unutmuyor

Seydişehir Genç Kızılay gönülleri sokak hayvanlarını unutmuyor 

02 Mart 2021
Seydişehir Genç Kızılay gönülleri sokak hayvanlarını unutmuyor

Türk Kızılayı Seydişehir Şubesine bağlı Genç Kızılay gönüllüleri, yiyecek bulmada zorluk yaşayan sokak hayvanları için çalışma gerçekleştirdi.

Gönüllüler, Pınarbaşı, Kuğulu Tabiat Parkı ve çöp depolama alanı başta olmak üzere ilçenin farklı noktalarına kedi ve köpekler için mama bıraktı.

Genç Kızılay Gönüllüleri Başkanı İsmail Çayırcı, sokak hayvanlarını aç bırakmamak için Kızılay gençliği olarak seferber olduklarını söyledi.

Her hafta düzenli çalışma yaptıklarını belirten Çayırcı, "Sokağa çıkma kısıtlamasının başladığı ilk haftadan itibaren her hafta sonu ve hafta içi belirli günlerde düzenli olarak şehirdeki  kedi ve köpek dostlarımızı aç bırakmamak adına belirlediğimiz noktalara yem ve mama bırakıyoruz.  Hafta içi pandemi sürecinde sokak hayvanlarının yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.