banner153

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimlerinde, Durmuş Onar yeniden başkan seçildi. 

06 Temmuz 2021
Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimleri

Seydişehir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul'da yapılan seçimlerinde, Durmuş Onar yeniden başkan seçildi.Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula, Konya Bölge Kooperatif Başkanı Mehmet Bayboğan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seydişehir Halk Bankası Müdürü Çiğdem Ateş, Eski Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi Başkanı Muzaffer Çatal, sivil toplum örgütü başkanları ve kooperatif üyeleri katıldı.

Yapılan seçimde güven tazeleyen Başkan Onar da " Üyelerimizin teveccühü ile kooperatifimiz yeni binasına kavuştu, hepsine teşekkür ediyorum. Kooperatife üyelerimize elimizden geldiğince en iyi hizmeti vermeye çalışacağız." dedi.

Başkan Onar'ın yeni yönetim kuruluna,

Ümit Doğruöz,

Ömer Pekşenarslan,

İbrahim,Bezci,

Mehmet Kavalcı,

denetim kurulu üyeliğine ise

İsmail Zincirlitaş ile

Ramazan Erkaldı seçildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147