banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de sabah operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Seydişehir'de sabah operasyonu! Çok sayıda gözaltı var 

14 Eylul 2021
Seydişehir'de sabah operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Konya’nın Seydişehir ilçesinde “tefecilik ve icra ihalelerine fesat karıştırmak, suç işlemek amacıyla” yürütülen soruşturma kapsamında 13 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Edinilen bilgiye göre; Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, “tefecilik ve icra ihalelerine fesat karıştırmak, suç işlemek  iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
EŞ ZAMANLI OPERASYON
Sabahın erken saatlerinde belirlenen adreslere eş zamanlı başlatılan operasyonda, 30’a yakın adres ve çok sayıda araçta arama yapıldı.

Soruşturmanın, ilçe genelinde uzun yıllardır faiz karşılığında borç verdikleri kişilere ait taşınmaz ve araçları İcra Müdürlüğünde satışa çıkardıktan sonra bu ihalelere girilerek haksız kazanç elde edildiği gerekçesiyle başlatıldığı öğrenildi.
Yakalanan kişiler hakkında aylardır yürütülen takip sonrasında bu sabah yapılan operasyon sonucunda yapılan aramalarda, 230 adet çek, senet ve kıymetli evrak ile 4 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda  fişek , 10 hardisk ve şüphelilere ait cep telefonların ele geçirildiği bildirildi.

Gözaltındaki zanlıların Emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtilirken, Seydişehir Emniyet Müdürlüğüne götürülen şüphelilerin daha sonra ifadeleri alınmak üzere Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne götürüldüğü öğrenildi.

banner159

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147