BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de pazarcı esnafının Soğukla imtihanı

Seydişehir'de pazarcı esnafının Soğukla imtihanı 

21 Ocak 2021
Seydişehir'de pazarcı esnafının Soğukla  imtihanı

Konya’nın Seydişehir ilçesinde gündüz saatlerinde sıcaklığın sıfırın altında eksi  10 dereceyi bulurken, soğuk hava pazarcı esnafını da vurdu.
Birçok pazarcı soğuk hava dolayısıyla tezgahlarını açmadı. Tezgahını açan pazarcılar da sattığı meyve ve sebzelerin donmaması için soba yakarak tezgahını soğuktan korumaya çalıştı, kimileri de ısınmak için tenekelerle ateş yaktı.
Pazarcılar, “Ekmek pazarı için mecburen tezgahlarımızı açıyoruz, soğuk etkisiyle sebze ve meyvelerimiz donma tehlikesi ile karşı karşıya. Kendimiz de üşüyoruz ve hastalanıyoruz. Bulduğumuz tahta parçaları ve kağıtlarla ateş yakarak hem ısınmaya çalışıyoruz hem de meyvelerimizi korumak için uğraş veriyoruz. Vatandaşlar da soğuktan dolayı pazara çıkamıyorlar dolayısıyla satış yapamıyoruz” açıklamalarında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.