BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’de kaç kişiye aşı yapıldı Vaka sayısı ne durumda ?

Seydişehir’de kaç kişiye aşı yapıldı Vaka sayısı ne durumda ? 

31 Mart 2021
Seydişehir’de kaç kişiye  aşı yapıldı Vaka sayısı  ne durumda ?

 Sağlık Bakanlığınca belirlenen "Kovid-19 Aşısı Ulusal Uygulama Stratejisi"ne göre, 13 Ocak'ta Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve kurul üyelerinin aşılanmasını takiben 14 Ocak'ta ülke genelinde aşılama çalışmaları başlatıldı.

Bu kapsamda, vatandaşlara uygulanan aşı sayısı 16 milyona yaklaştı. Bugün saat 9.00 itibariyle birinci doz 8 milyon 902 bin kişiye, İkinci doz ise 6 milyon 793 bin kişiye uygulandı.

 Konya’da 427   bin Seydişehir’de  yaklaşık 16000 doz kovid 19 aşısı yapıldı.

Türkiye genelinde ve Konya’da olduğu gibi Seydişehir’de de vakalar tekrar  yükselişe   geçti. Geçtiğimiz haftalarda   neredeyse  sıfır  noktasına   gelen  vaka  sayısı  nedeniyle  Seydişehir devlet hastanesinde   hiç  vaka  gelmezken şimdilerde   günlü  vaka  sayısı   Türkiye  paralelinde  yükselmeye devam ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.