BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'de ilk koronavirüs aşısı ona yapıldı

Seydişehirde sağlık çalışanlarına yönelik yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşıları uygulanmaya başlandı. 

14 Ocak 2021
Seydişehir'de  ilk koronavirüs aşısı ona yapıldı

Seydişehirde sağlık çalışanlarına yönelik yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşıları uygulanmaya başlandı. Acil Kullanım Onayı verilmesinin ardından kentte ilk CoronaVac aşısı, Seydişehir  Devlet Hastanesinde sağlıkçılara uygulandı.

Seydişehirde tüm sağlık çalışanlarına Covid-19 aşısı uygulanmaya başlandı. Hastane başhekimi Op. Dr. Seyit Ali Deniz ve diğer sağlık çalışanlarımız hastanemizde oluşturulan Covid-19 Aşı Uygulama Odalarında Çin’den getirilen CoronaVac aşısının ilk dozunu yaptırdılar.

Aşı sonrası konuya ilişkin bilgiler veren başhekimimiz, aşının Kovid-19 ile mücadelede en önemli safha olduğunu ve ilk etapta ilçemizdeki kamu ve özel sağlık çalışanlarının MHRS randevu sisteminden randevu alarak, sağlık bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş hekimler ve sağlık çalışanları tarafından aşının barkodu okutularak aşılanabileceklerini söyledi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.